Trobada d’ERC per aturar el gasoducte


 
Els republicans s’han reunit amb el Conseller de Territori i Sostenibilitat i la Directora General de Polítiques Ambientals per denunciar l’impacte del projecte a Castellar i Sabadell

Les seccions locals d’ERC de Sabadell i Castellar del Vallès s’han reunit dijous amb la Directora General de Polítiques Ambientals, Marta Subirà, i el Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Lluís Recoder, per parlar sobre els efectes de la construcció del gasoducte a Castellar i a Sabadell. L’objectiu de la trobada ha estat “explicar que s’estan fent les coses malament al tram que passa per Sabadell i Castellar, que s’està incomplint la Declaració d’Impacte Ambiental”, assenyala Oriol Papell, membre de la secció local d’ERC. Els republicans han demanat a la Generalitat que “faci pressió al Ministeri de Foment”, responsable de les obres, “perquè les aturi, com ha fet França, i es replantegi el projecte i el redimensioni a les necessitats reals, fent-lo respectuós amb el medi ambient”, segons ha explicat el partit en un comunicat.

La Directora General de Polítiques Ambientals, Marta Subirà, ha posat de manifest durant la reunió, segons Papell, que ja coneixia la situació de les obres del gasoducte i “ha adquirit el compromís que en la propera visita d’obres que serà la setmana que ve, inspeccionaran què s’ha fet malament i també incorporaran en les visites agents externs al ministeri i la Generalitat per controlar les obres”. D’altra banda, Papell assegura que tot i que “el tram que travessa el Vallès està acabat en un 75% i això fa difícil que les obres s'aturin, Subirà s’ha compromès a buscar alternatives per reduir l’impacte ambiental del gasoducte al torrent de Colobrers, i el bosc de Can Deu ”.

Els representants d’ERC de Castellar i Sabadell han lliurat durant la trobada una carta al Conseller de Territori i Sostenibilitat amb les demandes exposades a la reunió. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada