ERC i L'Altraveu demanen que s'aturin les obres del gasoducte

08/02/2012 - L'Actual 

El consistori ha contestat a L'Altraveu que no hi ha raons objectives per aturar les obres ja que la connexió amb frança no és l'únic objectiu de l'obra 

Davant l’anunci del govern francès que el gasoducte no entrarà en funcionament, les seccions locals d’Esquerra Republicana de Catalunya de Castellar i Sabadell, juntament amb el diputat al Parlament de Catalunya Marc Sanglas, s’adreçaran per carta al conseller de Territori i Sostenibilitat Lluís Recorder per a demanar-li que aturi les obres als trams que encara no s’han executat, en especial al tram entre el bosc de Can Deu i la carretera B124 per a evitar la destrossa del Ripoll i els meandres del torrent de Can Bages.

Del mateix parer és L’Altraveu, que considera que el tram que queda per fer són indrets de “gran dificultat tècnica i d’alt valor ambiental i paisatgístic”. L’Altraveu va instar per carta a l’alcalde de Castellar del Vallès que demanés al ministeri l’aturada de les obres. El consistori ha respost al partit castellarenc al·legant que no hi ha raons objectives per aturar les obres ja que la connexió amb França no és l’únic objectiu de l’obra, ja que abasteix altres ciutats del territori. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada