Denuncien "irregularitats" en les obres del gasoducte

e-Notícies  22/02/12

Entesa per Sabadell lamenta "la complicitat dels ajuntaments amb el Ministeri"


L’Entesa per Sabadell i L’Altraveu de Castellar del Vallès han "detectat irregularitats" a les obres del gasoducte i les han denunciat a Medi Natural de la Generalitat. Entre d'altres, "l'amplada de les franges desforestades no es correspon amb les que hi ha acotades en els plànols del projecte, ni amb les mínimes de 17 i 24 metres que fins ara havien dit els diferents regidors municipals de Castellar i Sabadell".

"S’han efectuat importants abocaments de terra i troncs als marges propers a la franja de l’obra fora de l’àmbit previst, afectant greument al sotabosc"; "s’han tallat arbres gairebé centenaris fora de les franges autoritzades"; "2ls passos dels torrents i rieres s’estan efectuant al marge de les condicions que l’ACA i la pròpia Declaració d’Impacte Ambiental determina".

"En relació al projecte de restauració dels espais afectats que disposen els respectius ajuntaments, des de novembre de 2011, està pendent d’aprovació per part de la Generalitat i en ell no es contempla cap estudi de detall de les zones del Torrent de Can Deu, de Colobrers, ni Can Bages, tot i que les excavadores ja estan fent les rases per soterrar el tub a la zona de la Torre d’en Turull i Colobrers", afegeixen.

Des de L’Altraveu de Castellar del Vallès i des de L’Entesa per Sabadell "denunciem una vegada més la complicitat amb la que actuen aquests ajuntaments amb el Ministeri, acceptant totes aquestes irregularitats sense emprendre cap actuació legal".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada