Resum trobada Béziers 8 d'Abril

El passat dissabte 8 d'abril el Kevin, la Isabel i el Xevi van ser a Béziers en representació de la Plataforma Resposta al MidcAT fent una xerrada informativa i un intercanvi d'opinions amb els assistents. L'exposició la va complementar en Thierry Uso amb una explicació del context francès.

Els assistents, majoritàriament representants del col·lectiu contra el fracking de Béziers i de l'organització ATTAC, es van comprometre a iniciar diverses línies de treball a nivell local en coordinació amb la feina que s'està duenta a terme des de la Plataforma Resposta al MidcAT al territori català. També es van iniciar converses per a organitzar més trobades i accions de resposta conjuntes en un futur proper.

La trobada va ser una excel·lent presa de contacte amb els col·lectius de l'altra banda dels Pirineus ara que s'apropa l'exposició pública del projecte i el debat ciutadà al sud de França. Esperem, doncs, que poguem recolzar-nos mútuament i treballar plegats en un futur per a donar resposta al gasoducte MidcAT i al model energètic extractivista de la Unió Europea.

A continuació algunes imatges de la xerrada:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada