IAEDEN PREOCUPADA PEL PROJECTE MIDCAT

Febrer 10, 2016, Publicat a Alt Empordà



El grup ecologista de l'Alt Empordà IAEDEN es mostra preocupat pel projecte de gasoducte Midcat, que asseguren que en breu es projectarà el seu pas per les comarques gironines. Des de l'entitat volen donar informació i generar debat sobre aquesta nova infraestructura.

La plataforma ecologista IAEDEN alerta d'una nova infraestructura energètica que passarà per les comarques gironines i per l'Alt Empordà amb un impacte semblant a la MAT. Es tracta d'un gasoducte que ha de connectar amb França, el projecte Midcat.

Des de la plataforma ecologista volen generar debat al voltant d'aquesta infraestructura i explicar l'experiència de llocs com a Castellar del Vallés, on ja s'ha instal·lat. Per això han organitzat una xerrada aquest divendres a les vuit del vespre a Can Met a Figueres.

Per la IAEDEN cal una reflexió del territori al voltant de l'energia i aquesta xerrada anirà acompanyada d'una exposició al Consell Comarcal. La intenció és que els altempordanesos tinguin la informació sobre el projecte i l'impacte que tindrà per la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada