De nou aigües tèrboles al Ripoll

Abocament d'aigües tèrboles, directament al Ripoll, 15/06/12
El capçal de la tuneladora al costat del riu, 15/06/12
El passat divendres 15 de juny el capçal de la tuneladora va arribar al Ripoll, per tant, aviat començaran els treballs per travessar-lo amb el gasoducte.
La perforació des del torrent de Can Bages ja va provocar l'enterboliment de les aigües del Ripoll i embassaments de fangs en el mateix torrent, per aquest motiu l’empresa va haver d’aplicar mesures correctores.
Era del tot previsible que a la sortida del conducte en el Ripoll caldria preveure noves mesures per atenuar la sortida de possibles aigües i novament les mesures per part de l’empresa han estat nules i el mateix divendres es produïen nous episodis d’abocaments d’aigües tèrboles al Ripoll.
Més fets incomprensibles que demostren una vegada més el poc control, cura i previsió tant per part de l’administració com de l’empresa que està executant les obres.

Vídeo de l'excavadora actuant al costat del Ripoll

Mocions presentades
De cara a la restauració i per garantir una impecable restauració és del tot necessari la creació d’una comissió mitxa de seguiment.

De moment 9 municipis ja han aprovat la moció (Sabadell, Castellar del Vallès, Terrassa, Caldes de Montbui, Llinars del Vallès, Sant Celoni, Viladecavalls, Santa Perpètua de Mogoda i l’Ametlla del Vallès) i 4 l’han rebutjat (Santa Eulàlia de Ronçana, Cardedeu, Sant Quirze del Vallès i Les Franqueses del Vallès).

Mocions presentades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada